2410616607 6937251610 Φαρσάλων 163Β Λάρισα mpakagiannis10@gmail.com
hero image
 

Χωματουργικές Εργασίες
Αφοί Μπακαγιάννη ΟΕ - Τεχνικά Έργα - Κατεδαφίσεις - Φωτοβολταϊκά - Λάρισα


Η επιχείρηση μας “Αφοί Μπακαγιάννη ΟΕ” η οποία εδρεύει στη Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των τεχνικών έργων, αναλαμβάνοντας χωματουργικές εργασίες, με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και προσφέροντας πάντα ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιωτικά και δημόσια έργα στην περιοχή της Λάρισας και σε όλη την Ελλάδα. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων που αποτελείται από τσάπες, σφύρες, τσαπάκια μικρά για στενούς χώρους, jcb, φορτωτές, φορτωτάκια, φορτηγά και κομπρεσέρ καθώς και άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να φέρει σε πέρας κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό.

 
     
     
 
 

Χάρη στην συνεχή παρουσία μας στον χώρο, την μακρά εμπειρία μας, τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε και την άρτια εξειδίκευση πάνω στις χωματουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας μπορεί να ανταπεξέλθει και στα πιό απαιτητικά και δύσκολα έργα.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες στο Κορωπί, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων δίνοντας πάντα έμφαση στη λεπτομέρεια και το σωστό σχεδιασμό για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα